EN

Εταιρεία

Ελληνική εταιρεία κατασκευής πτυσσόμενων επίπλων.
Η ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΙΩΤΗΣ DESIGN έχει τις ρίζες της πίσω στο 1968, όταν τα αδέρφια Θεόδωρος και Τάκης, συστήνουν την εταιρεία Π. & Θ. ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΙΩΤΗΣ Ο.Ε. στο Χολαργό Αττικής. Η εταιρεία τότε, ασχολήθηκε με τη κατασκευή και εμπορία επίπλων για επαγγελματικούς χώρους και αργότερα δημιούργησε το δικό της εργαστήριο κατασκευής επίπλων. Παράλληλα μπήκε στο χώρο των πτυσσόμενων επίπλων με δική της παραγωγή και λιανική διάθεση στο Χολαργό στην οδό Μεσογείων.
 
Το 1975, η εταιρεία αποχωρήστηκε το κατάστημα της στην οδό Μεσογείων για να χτίσει εργοστάσιο στο Κορωπί Αττικής όπου εδρεύει μέχρι σήμερα. Το νέο εργοστάσιο επεκτάθηκε δύο φορές στη διάρκεια των χρόνων.
 
Το 1995 η εταιρεία μετατράπηκε σε Ανώνυμο Εταιρεία με νέα επωνυμία Π. & Θ. ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΑΒΕΕ, με την ίδια δραστηριότητα.
Η εταιρεία ήταν πλέον καθιερωμένη στο χώρο των επίπλων με μεγάλη αναγνωρισιμότητα του ονόματός της.
 
Το 1998 η Π. & Θ. ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΑΒΕΕ, διασπάστηκε δημιουργώντας δύο νέες εταιρείες, μια εκ των οποίων είναι και η σημερινή ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΙΩΤΗΣ DESIGN. Οι εταιρείες συστεγάζονται πλέον και συνεχίζουν τη δραστηριότητά τους.
 
Η νέα εταιρεία ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΙΩΤΗΣ DESIGN κατοχύρωσε παράλληλα με τη διάσπαση το όνομα ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΙΩΤΗΣ σαν το εμπορικό της σήμα και πρόσθεσε στο λογότυπό της το κόκκινο Xdesign.
 
Επίσης διατήρησε τα καταστήματα λιανικής που είχαν δημιουργηθεί έως τότε και ανοίγοντας επιπλέον στη πορεία.
 
Το 1999 η εταιρεία αγόρασε κτήριο στη Κερατέα Αττικής όπου σήμερα αποτελεί το χώρο κατασκευής όλων των μεταλλικών τμημάτων των προϊόντων της. Με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις όπως μηχανήματα CNC κοπής και επεξεργασίας σωλήνων, λαμαρινών αλλά και ρομποτικά συστήματα ηλεκτροσυγκόλλησης, η εταιρεία έχει καθιερωθεί για την άριστη ποιότητα των ειδών της και τη συνέπεια προς τον πελάτη.
 
Το 2005 η εταιρεία θέτει σε λειτουργία πρόγραμμα ERP για την καλύτερη οργάνωση της.
 
Το 2007, και συνεχίζοντας την επιτυχημένη της πορεία, η ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΙΩΤΗΣ DESIGN εξασφαλίζει την άριστη λειτουργία της με διαδικασίες εγγυώνται την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της.
Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία αποκτά το Πιστοποιητικό Διασφάλισης Ποιότητας της παραγωγικής διαδικασίας ISO 9001:2000 απο τον παγκοσμίου φήμης οργανισμό BUREAU VERITAS.

​To 2017 η εταιρεία μας εγκαινίασε το μεγαλύτερο κατάστημα που έχει μέχρι σήμερα, στη Βούλα, συνολικής επιφάνειας 325τ.μ. Ένας υπέροχος χώρος όπου ενθέτουμε όλα μας τα προϊόντα.
 
Σήμερα η εταιρεία απαριθμεί πάνω από 30.000 ικανοποιημένους πελάτες, τόσο λιανικής όσο και στο χώρο του ξενοδοχειακού εξοπλισμού.

Σχετικά Αρχεία

Ισολογισμός 2012
Ισολογισμός 2013
Ισολογισμός 2014
Ισολογισμός 2015
Ισολογισμός 2016
Ισολογισμός 2017
Ισολογισμός 2018

Γιάννης Χρυσοβιτσιώτης

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

Σίντυ Χρυσοβιτσιώτη

Αντιπρόεδρος

ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Χρησιμοποιούμε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας για την παραγωγή των μηχανισμών μας.

CNC ΚΟΥΡΜΠΑΔΟΡΟΣ

Το μηχάνημα που "στρίβει" τις μεταλλικές σωλήνες με μεγάλη ακρίβεια. Το παρόν μηχάνημα πρόκειται σύντομα να αντικατασταθεί με Κουρμπαδόρος 3 ή 5 αξόνων!

ΡΟΜΠΟΤ ΗΛΕΚΤΡΟΚΟΛΛΗΣΗΣ

Πρόκειται για Γερμανικής Προέλευσης ΡΟΜΠΟΤ του οίκου MOTOMAN, το οποίο έχει τη δυνατότητα να δουλεύει ταυτόχρονα εώς και έξι μοντέλα, λόγω της ιδιαιτερότητάς του να κρέμεται απο πάνω! Το ΡΟΜΠΟΤ κινείται ανάποδα πάνω σε μια ράγα 10 μέτρων, πράγμα που επιτρέπει τη συνεχή λειτουργία του ενώ παράλληλα φορτώνονται εξαρτήματα.

PLASMA ΚΟΠΗΣ ΛΑΜΑΡΙΝΑΣ

Του Ιταλικού Οίκου PROMOTEC. Έχει δυνατότητας κοπής λαμαρίνας μέχρι και 38mm!
 
To Plasma Cutter παίρνει 2D σχέδια και τα κόβει με εκπληκτική ακρίβεια!

ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΟΠΤΗΡΙΟ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ

Η τέχνη της υψηλής ραπτικής δεν έχει εφαρμογή μόνο στους οίκους μόδας, αλλα ευτυχώς και στη ραφή των καλυμάτων των επίπλων μας!
 
Η ραφή είναι ίσως ένα απο τα σημαντικότερα σημεία των προϊόντων μας, και αυτό διότι το 80% των πατρόν κόβονται απο το μηχάνημα αυτό. Η ακρίβεια κοπής μετριέται σε χιλιοστά του χιλιοστού, πράγμα που καθιστά τη κοπή ακριβέστατη!
 
Το άλλο 20% που δεν κόβεται στο μηχάνημα αυτό αφορά σε ειδικές κατασκευές.

ΣΤΡΑΤΖΟΠΡΕΣΣΑ

Νέα στρατζόπρεσσα 63 τόνων και μήκους 2,5m.

CNC ΚΟΠΗΣ ΣΩΛΗΝΩΝ

Αυτόματη γραμμής κοπής σωλήνων ταυτόχρονα σε διαφορετικά μήκη.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα, ώστε να ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και τα όνειρα των πελατών μας. Σκοπός μας είναι να κάνουμε αυτό το σχέδιο πραγματικότητα , ώστε να δημιουργήσουμε ένα ζεστό και πρακτικό χώρο για εσάς, ιδανικό για καθημερινή χρήση.
ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΙΩΤΗΣ DESIGN ©2018 Design by PROPAGANDA Developed by AGiLETEQ